Fotograaf Utrecht

Op zoek naar een fotograaf in Utrecht? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben Asha Pradeep en ik ben gespecialiseerd in portretfotografie en babyfotografie. Mijn doel is om jou naar huis te laten gaan met échte herinneringen die nooit verloren gaan!

Mijn werk is een samensmelting van moderne fotografie en minimalistische kunst. De puurheid en echtheid van baby’s, kinderen en trotse ouders staan bij mij op nummer één. Ik houd ervan om zoveel mogelijk echte emoties vast te leggen en om te focussen op het moment zelf zodat het resultaat een onvergetelijke fotoserie is.

Fotostudio in Utrecht Leidsche Rijn

Alles is mogelijk – van een fotoshoot op locatie tot een uitgebreide sessie in mijn gezellige fotostudio in Utrecht Leidsche Rijn. In mijn studio staat alles klaar en wordt alles voor je geregeld. Er is een uitgebreide collectie baby- en kinderkleding om uit te kiezen, maar je kunt natuurlijk ook zelf je favoriete outfits meenemen. Daarnaast zijn er veel leuke accessoires om mee te variëren zodat elke foto echt uniek is.

Welkom op mijn site, en ik verwelkom je graag voor mijn lens!

Fotograaf Utrecht

Bel mij direct:

06 15 46 33 94

Zwangerschapsshoot

Ben jij trots op je mooie zwangere buik en wil je voor altijd een herinnering aan je zwangerschap? Boek dan nu een zwangerschapsshoot bij Asha Pradeep in Utrecht. Natuurlijk kun je bij ons kiezen uit een ruime collectie designerjurken en wordt je make-up tot in de puntjes verzorgd. Het mooiste resultaat krijg je als je ongeveer 32 tot 38 weken zwanger bent.

Wil je hier meer over lezen of wil je portfoliofoto’s zien rondom het thema zwanger? Bekijk dan de pagina Maternity / Pregnancy Portfolio!

Zwangerschap Portfolio »

Zwanger Fotoshoot Utrecht

Kids Cakesmash Fotoshoot Utrecht

Kids photoshoot of Cakesmash fotoshoot

Wil je een blijvende herinnering aan de jonge jaren van je kids? Kies voor een kids photoshoot waarmee een fotograaf de glimlach van je kinderen voor altijd vastlegt. Om de foto’s net dat extra tintje te geven, kun je ook kiezen voor een cakesmash photoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld na drie maanden, na zes maanden, na negen maanden en na een jaar een fotoshoot inplannen. De cakesmash sessie zorgt ervoor dat je een jarenlange herinnering hebt aan de speciale tijd met je baby. Natuurlijk zorgen wij voor de taart en voor schattige outfits, creatieve opstellingen en kleurige accessoires. Als kers op de taart kunnen we een badje met bubbels klaarzetten voor nog meer spetterende foto’s. Kies je voor een cake smash fotoshoot bij de eerste verjaardag van je kind? Dan is het extra leuk om dat enkele weken van tevoren te plannen, zodat je de foto kunt gebruiken bij de verjaarsdagsuitnodiging!

Meer over een kids photoshoot lees je op de pagina Kids Fotoshoot en meer informatie over een cakesmash shoot vind je op de pagina Cake Smash Fotoshoot.

Kids Portfolio »

Newborn Baby fotoshoot

Als je een kindje krijgt, merk je pas hoe snel de tijd voorbijgaat. Je hebt negen maanden op je kleine baby gewacht en je baby zal in een mum van tijd een stoere peuter worden. Wil je een blijvende herinnering aan jouw baby, dan is een newborn baby fotoshoot de perfecte keuze! In onze gezellige en verwarmde fotostudio in Leidsche Rijn centrum voelen jij en je kindje je helemaal thuis. Alles is aanwezig – van stoere outfits tot schattige kleedjes en gekleurde accessoires, en er is meer dan voldoende tijd voor voeding en lekker knuffelen.

Lees meer op de pagina Newborn Baby Fotoshoot.

Newborn Portfolio »

Baby Newborn Fotoshoot Utrecht

Familie Fotoshoot Utrecht

Familie fotoshoot

Ook voor een familie fotoshoot ben je bij fotograaf Asha Pradeep in Utrecht aan het goede adres. De beste familiefoto’s zijn de foto’s waarop te zien is dat het gezin echt plezier met elkaar beleeft. En dat is precies wat ik met mijn familieshoots wil bereiken! Of je nou op zoek bent naar een formele shoot met perfect geposeerde foto’s in de studio of juist een informele fotoshoot van een gezellige middag in het park of op het strand, ik zorg ervoor dat de magie van jouw gezin op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Meer over een familiefotoshoot vind je op de pagina Family Fotoshoot.

Familie Portfolio »

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk alvast de foto’s van de fotografiestudio van fotograaf Asha Pradeep en neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Bel: 06 15 46 33 94

Email: asha.b3110@gmail.com